Docent voor het verzorgen van gastlessen/workshops op het gebied van leefstijl, gezondheid en burgerschap, aan diverse doelgroepen

Heb je affiniteit met het onderwijs of ben je gewend trainingen aan groepen te geven, dan is dit de baan voor jou!

Bedrijfsinformatie

Remedica is een nationaal opererend communicatiebureau en marktleider op het gebied van educatieve presentaties op het gebied van gezondheid, leefstijl en burgerschap voor verschillende maatschappelijke doelgroepen, die wij bereiken via het onderwijs, de zorg en het verenigingsleven. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven binnen de farmaceutische industrie en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport. Ons team op kantoor bestaat uit 10 medewerkers en we hebben 50 specialisten in de buitendienst.

Voor het verzorgen van gastlessen voor verschillende doelgroepen, zijn wij op zoek naar een gastdocent/verpleegkundige.Je geeft gastlessen op basisscholen, aan studenten van het voortgezet onderwijs en het MBO. Denk hierbij aan onderwerpen als Orgaan-bloed en stamceldonatie, zelfbeeld en zelfvertrouwen, puberteit en seksuele voorlichting.

Je werkt in je eigen regio, binnen een straal van 60 km. In overleg kun je zelf bepalen hoeveel en welke gastlessen je wilt verzorgen.
Vanuit ons hoofdkantoor wordt de organisatie,de training en de logistiek verzorgd.

Functie-eisen

 • Uitstekende communicatieve en didactische vaardigheden
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Affiniteit met de doelgroepen
 • Zelfstandig
 • Representatief
 • Goede algemene ontwikkeling
 • In bezit van rijbewijs & auto

Lijkt het je een mooie uitdaging een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren, stuur dan je CV en motivatie naar info@remedica.nl.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze internetpagina: www.remedica.nl of www.linked-in/Edulin-Q.

Voor inlichtingen omtrent bovenstaande vacature kan je contact opnemen met Tanja Maathuis, bereikbaar op 040-2621188 (van ma t/m do).

Soort dienstverband: Freelance / ZZP

Sales medewerker binnendienst


Bedrijfsinformatie

Remedica is een nationaal opererend communicatiebureau en marktleider op het gebied van educatieve presentaties op het gebied van gezondheid, leefstijl en burgerschap voor verschillende maatschappelijke doelgroepen, die wij bereiken via het onderwijs, de zorg en het verenigingsleven. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven binnen de farmaceutische industrie en fmcg-branche. Ons team bestaat op kantoor uit 10 medewerkers en 50 specialisten in de buitendienst.

Sales medewerker

In verband met uitbreiding zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor de afdeling Sales & Marketing.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken van afspraken bij prospects en opdrachtgevers, voor onze commercieel manager. Hiervoor doe je zowel warme als koude telefonische acquisitie. Daarnaast werk je offertes en projectplannen uit. Verder ben je actief betrokken bij het relatie-onderhoud met onze contacten binnen de zorg. Je werkt daarvoor samen in een enthousiast en toegewijd team bestaande uit een dynamische mix van academisch geschoolde professionals en mbo'ers die hun kwalificatie pas op zak hebben.

Opleiding en ervaring

 • Minimaal mbo 4 werk- en denkniveau
 • Commercieel administratieve achtergrond
 • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré
 • Uitstekende beheersing van het ABN
 • Het officepakket en de nieuwste mogelijkheden in ppt. kennen geen geheimen voor jou
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift

Persoonlijke eigenschappen

 • Zelfsturend, creatief en oplossingsgericht
 • Staat sterk in je schoenen en bent lichtvoetig
 • Affiniteit met kwetsbare groepen in de samenleving
 • Beschaafd, vriendelijk, overtuigend en initiatiefrijk

Dienstverband

22-30 uur/week

Overige informatie

Remedica biedt een mooie uitdaging met veel doorgroeimogelijkheid en een goed oog voor hoe individuele medewerkers het beste tot hun recht komen. Hierdoor is er bovengemiddeld ruimte om jouw eigen ideeën in te brengen en gestalte te geven. Onze business is bevindt zich op het snijvlak van maatschappelijk engagement, zorg en commercie. Als je daarin geïnteresseerd bent bieden wij een zeer inspirerende baan.

Je CV en motivatie stuur je naar info@remedica.nl onder vermelding van 'sales medewerker'.