Docent voor het verzorgen van gastlessen op het gebied van leefstijl, gezondheid en burgerschap, aan diverse doelgroepen

Wij zijn op zoek naar gastdocenten uit de regio's: Rotterdam, Alkmaar, Almelo/Deventer, Leeuwarden en Roermond.

Heb je affiniteit met het onderwijs of ben je gewend trainingen aan groepen te geven, dan is dit de baan voor jou!

Bedrijfsinformatie

Remedica is een nationaal opererend communicatiebureau en marktleider op het gebied van educatieve presentaties op het gebied van gezondheid, leefstijl en burgerschap voor verschillende maatschappelijke doelgroepen, die wij bereiken via het onderwijs, de zorg en het verenigingsleven. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven binnen de farmaceutische industrie en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport. Ons team op kantoor bestaat uit 10 medewerkers en we hebben 50 specialisten in de buitendienst.

Voor het verzorgen van gastlessen voor verschillende doelgroepen, zijn wij op zoek naar een gastdocent/verpleegkundige. Je geeft gastlessen op basisscholen, aan studenten van het voortgezet onderwijs en het MBO. Denk hierbij aan onderwerpen als Orgaan-bloed en stamceldonatie, zelfbeeld en zelfvertrouwen, puberteit en seksuele voorlichting.

Je werkt in je eigen regio, binnen een straal van 60 km. In overleg kun je zelf bepalen hoeveel en welke gastlessen je wilt verzorgen. Wij vragen een beschikbaarheid van minimaal 2 tot 2 ½ dag per week of 4 -5 dagdelen per week om voldoende flexibel te zijn voor het afstemmen van roosters met de aanmeldende scholen/docenten. Vanuit ons hoofdkantoor wordt de organisatie, de training en de logistiek verzorgd.

Functie-eisen

o Uitstekende communicatieve en didactische vaardigheden
o Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
o Affiniteit met de doelgroepen
o Zelfstandig
o Representatief
o Goede algemene ontwikkeling
o In bezit van rijbewijs & auto

Het betreft een afwisselende en zelfstandige bijverdienste die affiniteit met de doelgroep en thematiek vraagt. Een verpleegkundige of onderwijsachtergrond is een pré.

Lijkt het je een mooie uitdaging een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren, stuur dan je CV en motivatie naar info@remedica.nl.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze internetpagina: www.remedica.nl of www.linked-in/Edulin-Q.

Voor inlichtingen omtrent bovenstaande vacature kan je contact opnemen met Janine Pastoor, bereikbaar op 040-2621188 (van ma t/m do).

Soort dienstverband: Freelance / ZZP

Voorlichter informatiebijeenkomsten rond maatschappelijke problemen voor senioren


Wij zijn op zoek naar voorlichters uit de regio's: Rotterdam, Haarlem en Leeuwarden.

Heb je affiniteit met presenteren of ben je gewend trainingen aan groepen te geven, dan is dit de (bij)baan voor jou!

Remedica Senioreneducatie zoekt een voorlichter voor het presenteren van informatiebijeenkomsten rond maatschappelijke problemen in de gezondheidszorg die ouderen aangaan.

Bedrijfsinformatie

Remedicais een nationaal opererend communicatiebureau en marktleider op het gebied van educatieve presentaties op het gebied van gezondheid, leefstijl en burgerschap voor verschillende maatschappelijke doelgroepen, die wij bereiken via het onderwijs, de zorg en het verenigingsleven. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven binnen de farmaceutische industrie en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport. Ons team op kantoor bestaat uit 10 medewerkers en we hebben 50 specialisten in de buitendienst.

Functieomschrijving

Remedica Senioreneducatie zoekt een voorlichter voor het presenteren van informatiebijeenkomsten rond maatschappelijke problemen in de gezondheidszorg die ouderen aangaan. Tijdens de informatiebijeenkomsten wordt algemene en product gerelateerde informatie afgewisseld met interactieve spelelementen en discussie. Wij verzorgen deze voorlichtingen bij ouderverenigingen, buurthuizen, bibliotheken enz. Denk hierbij aan het thema “Zelfstandig en onafhankelijk blijven op oudere leeftijd”. Als voorlichter van Remedica heb jij de leiding en begeleiding in handen. Op dit moment verzorgen wij ook een tweetal lezingen. Namelijk de lezing “Ouderenvaccinaties”, in het kader van de pneumokockenvaccinatie die vanaf 2020 is opgenomen in het Rijksvaccinatieprogramma en de lezing “Orgaandonatie” in het kader van de nieuwe Donorwet.

Je werkt in je eigen regio, binnen een straal van 80 km. Je krijgt vanuit Remedica maandelijks jouw rooster waarbij je gemiddeld 2 dagdelen (ochtend, middag en/of avond) per week ingepland staat. Voor de planning is het makkelijk als je gemiddeld 2 dagen of 4 dagdelen beschikbaar bent. Vanuit ons hoofdkantoor wordt de organisatie, de training en de logistiek verzorgd.

Functie-eisen

o Uitstekende communicatieve en didactische vaardigheden
o Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
o Affiniteit met de doelgroepen
o Zelfstandig
o Representatief
o Goede algemene ontwikkeling
o In bezit van rijbewijs & auto

Het betreft een afwisselende en zelfstandige bijverdienste die affiniteit met de doelgroep en thematiek vraagt. Een verpleegkundige of onderwijsachtergrond is een pré. Daarnaast beschikt u over een kleine opslagruimte (garage, kelder, etc.) om de materialen (samples, folders, demosets) die u meeneemt naar de presentaties in te bewaren.

Voor inlichtingen omtrent bovenstaande vacature kan je contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op 040-2621188 (van ma t/m do).

Soort dienstverband: Freelance / ZZP