Senioren Educatie

Roadshow voor vrouwelijke consumenten in samenwerking met vrouwenorganisaties en ouderenbonden

De babyboom generatie is inmiddels tussen de 63 en 73 jaar oud. Het is geen geheim dat dit een zeer kansrijke doelgroep is die zich kenmerkt door een hoog eigen woningbezit, hoog besteedbaar vermogen en een hoog gemiddeld gezondheidsniveau. Zij vinden kwaliteit belangrijker dan prijs, kopen liever nieuw dan een ocassion, gaan meerdere keren per jaar op vakantie en gaan voor luxe en comfort in huis. Bij de keuze van de aanschaf van een nieuw product of dienst gaan ze af op kwalitatieve informatie en advies van hun peers..


Er is geen betere plek om deze doelgroep te overtuigen van uw product of dienst dan bij Remedica Senioreneducatie! Of u nu op zoek bent naar de actieve 60-plusser of de senior die bewust zelfstandig blijft in de eigen woonomgeving.

Sta in de spotlights bij Remedica “Kom in Beweging”Ontmoet duizenden kansrijke en geïnteresseerde consumenten
Referenties


Gedurende 3 jaar heeft Mediq Medeco deelgenomen aan het 50Plus Educatie programma. De samenwerking met Remedica is vanaf het begin zeer prettig geweest: doelgericht en vakkundig.

Remedica heeft goed voor ogen wat de wensen en behoeften zijn van haar doelgroep en helpt haar partners op een professionele manier deze te in te vullen.

Gerard Vandraager

Sr. Productmanager Absorberende Incontinentie. Marketingcoördinator Zorginstellingen