NewsAanmelden? Stuur een email naar juliana.brugman@remedica.nl     Aanmelden? Click hier

    Aanmelden? Click hier


        Aanmelden? Click hier
   

        Aanmelden? Click hier
    

   Aanmelden? Click hier

      Aanmelden? Click hier
Over de Migraine Week

De initiatiefnemers van de Migraine Week zijn het Migrainefonds, de Nederlandse Vereniging van Hoofdpijnpatiënten, de Vereniging van Nederlandse Hoofdpijncentra en GSK Consumer Healthcare company.

Voor meer informatie over de Migraine Week: www.migraineweek.nl.

Journalisten zijn welkom om één of meerdere programmaonderdelen bij te wonen en ontvangen nog een aparte uitnodiging voor een persevenement op donderdag 1 september.

Contactpersoon:

Joyce Sint Nicolaas, MSLGROUP 06 - 41 90 0 9 39 joyce.sintnicolaas@mslgroup.com

In het kader van de Wereld Hartdag mogen wij dit jaar een gratis cholesterolmeting aanbieden voor groepen vanaf 20 personen. Onze verpleegkundigen komen naar uw locatie toe op een door u in te plannen dagdeel in de maand oktober t/m maart.

Wat kunt u verwachten?

  • Een deskundige verpleegkundige die Cholesterol Ratio meten waarbij de volgende waarden worden bepaald: Totaalcholesterol, HDL cholesterol, Triglyceride, LDL en Ratio.
  • Voorafgaand vullen de dames een verkorte versie van de risicotest Hart- en Vaatziekten van de Hartstichting in om te bepalen of zij in aanmerking komen voor de meting. 

Bent u geïntereseerd? Stuurt u dan een email naar info@remedica.nl


Difrax heeft een Nieuwsbrief voor professionals ontwikkeld! Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief voor professionals. Je ontvangt periodiek eenvoudig tips, adviezen, informatie en nieuwtjes over Difrax en haar producten. Doe mee aan leuke win acties en maak onderdeel uit van het Difrax professional netwerk.

                      

   L'Oréal Paris supports Free a Girl